istanbul Beykoz Devlet Hastanesi

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

Mehmet ÖZGÜL.jpg

Mehmet ÖZGÜL

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü (Vekaleten)

2 Şubat 1978 tarihinde Nevşehir İli Ürgüp İlçesinde doğdu.

İlkokulu Başdere 60. Yıl İlkokulu , Ortaokulu Başdere Ortaokulu'nda, liseyi ise Ankara Keçiören Laboratuvar Sağlık Meslek Lisesi'nde okudu.

6 Mart 2006 tarihinde Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Laboratuvar Teknisyeni olarak göreve başladı.

Aynı hastanede  biyokimya laboratuvarı sorumlu teknisyenliği, 2013 yılından itibaren de sağlık otelciliği, İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğü Birim Sorumlusu olarak görev yaptı.

2014 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Ön Lisans Programı'nı bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Programı'ndan 2016 yılında mezun oldu.

2017  Yılında Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans Programı'ndan mezun olan Mehmet Özgül, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Meslek ve eğitim hayatında aldığı çok sayıda takdir ve teşekkür belgeleri bulunmaktadır.

20 Aralık 2017 tarihinden itibaren Sağlık Bakanlığı Beykoz Devlet Hastanesi'nde  İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.