STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLER İÇİN GEREKLİ OLAN EVRAKLAR
15 Mart 2024

Staj Yapacak Öğrenciler için Gerekli Olan Evraklar

Tüm Stajyer Öğrenciler için Gerekli Evraklar

*Öğrenci Belgesi: (Yeni tarihli olmalı)

* fotoğraf: 1 adet

*SGK belgesi: (Yeni tarihli)
*Kimlik fotokopisi: 1 adet

*İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Fotokopisi  ( 1 adet )

*Tek Hekim  Raporu: Tek hekim raporu (Hastanemiz de staj yapacak öğrencilere İSG Birimi tarafından ücretsiz olarak verilir.)

*Tek Hekim raporu verilirken yapılan:,Hemogram, ALT (Alain aminotransferaz), AST (Aspartat transamilaz), Üre, Kreatinin, Glukoz,  Hbs Ag,Antı HCV,  Antı HİV,Anti HAV Ig G,anti HBS  tahlil sonuç belgeleri staj başlama süresinde en fazla 2 ay öncesinden yapılmış olmalı.

* Anti HBS (Anti HBS sonucunuz pozitif olmalı; eğer  10 ve 10 değerinin altındaysa yani sonuç negatif ise mutlaka Hepatit B aşısı olunması gerekiyor.

*VZV IgG(eski sonucunuz kabul edilir)
* Aşı Kartı Fotokopisi,
(aile hekimi yada e nabız uygulamasından,   Aşı kartı fotokopisi  gerekmektedir.)
*Kan Grubu tahlil yada kan grubu kartı Fotokopisi,

*Ziraat Bankası İBAN Numarası (Personel Servisi Maaş Birimine  verilmek üzere,uygulamalı ders kapsamında staj yapan öğrenciler hariç).

Yukarıdaki istenen belgelere ek olarak,
Üniversite Bölümünüz;

*Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme ise; Dozimetre,

*Beslenme Diyetetik bölümü ise; Hijyen Belgesi
Patoloji ,Mikrobiyoloji Laboratuvar ise; Hepatit A (anti HAV IgG markerleri) istenir.

Stajyerler  formaları
Hastanemizde staj yapacak kişilerin okullarını/branşlarını  temsil eden önlük veya forma giymeleri istenir.Ameliyathane de staj yapacak öğrencilerin sadece ameliyathane de giyecekleri bir forma(beyaz haiç) gereklidir. Staj Bitiminde; Değerlendirme formunuz  için zarf istenir.

NOT: EKTEKİ STAJ BAŞVURU FORMU ÇIKTISINI ALMANIZ, DOSYANIZI (YARIM KAPAKLI TEL DOSYA)HAZIRLAMANIZ İSTENİR.

STAJ EVRAKLARINIZI STAJINIZ BAŞLAMADAN ÖNCE TESLİM ETMENİZ GEREKLİDİR!

*DAHA DETAYLI SORULARINIZ İÇİN; BEYKOZ DEVLET HASTANESİ ANA BİNA İDARİ BİRİMLER 2 EĞİTİM BİRİMİNE YÜZYÜZE BAŞVURMANIZ RİCA OLUNUR.ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

>>>STAJ BAŞLAMA FORMU.xlsx

STAJ EVRAKLARINIZI STAJINIZ BAŞLAMADAN ÖNCE TESLİM ETMENİZ GEREKLİDİR!